ÁSZF


ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK
GÁL Motorcsónak Szerviz Kft.

 1. RÖVIDÍTETT NÉV: GÁL MOTORCSÓNAK SZERVÍZ Kft.
 2. TELJES NÉV: GÁL MOTORCSÓNAK SZERVÍZ Szolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság
 3. ALAPÍTÁS ÉVE: 2010
 4. ADÓSZÁM: 12423006-2-41
 5. FŐTEVÉKENYSÉG: 3315 Hajó, csónak javítása
 6. SZÉKHELY: 1044 Budapest, Nagyváradi utca 19.
 7. TELEPHELYEK SZÁMA: 1
 8. CÉGJEGYZÉSRE JOGOSULTAK: Gál Nándor (an: Szerémi Éva) ügyvezető (vezető tisztségviselő) 1091 Budapest,
  Üllői út 169-179. F. lház. 6. em. 25.
 9. A "galhajo-motorcsonakszerviz.hu" weboldal a GÁL MOTORCSÓNAK SZERVÍZ Kft. keretén belül működik, ami Cégbíróság által jegyzett Korlátolt Felelősségű Társaság.
 10. A megrendelés, illetve email elküldésével a megrendelő hozzájárul ahhoz, hogy az általa szolgáltatott személyes adatokat a https://galhajo-motorcsonakszerviz.hu/ weboldalt üzemeltető Gál Nándor nyilvántartsa.
 11. A megrendelő a megrendelés elküldésével kijelenti, hogy az általa szolgáltatott adatok a valóságnak megfelelnek.
 12. Megrendelő tudomásul veszi, hogy nagyobb mennyiség megrendelése esetén GÁL MOTORCSÓNAK SZERVÍZ Kft. a megrendelés teljesítését előleg fizetéséhez kötheti.
 13. Amennyiben a megrendelő a megrendeléstől eláll, köteles a GÁL MOTORCSÓNAK SZERVÍZ Kft-nek az okozott kárt megtéríteni.
 14. A megrendelés elküldésével a megrendelő kijelenti, hogy a Jogi és adatvédelmi nyilatkozatban foglaltakat tudomásul vette, megértette, és azokat magára nézve kötelezőnek tekinti.
 15. Adatkezelői tevékenységgel a cég megbízott munkatársai ( lásd -> Kapcsolat) redelkeznek.
 16. Az adatkezelés célja a megrendeléssel kapcsolatos információ-, kapcsolattartás biztosítása.
 17. A személyes adatok védelme érdekében a cég a személyes, e-mailen, telefonon történő kapcsolatfelvétel után az adatok tárolására elektronikus és papír alapú nyilvántartást vezet, azt harmadik félnek nem szolgáltatja ki.
 18. Az adatkezelő  a nyilvántartott adatokat csak a termékek gyártási, javítási, számlázási valamint szállítási feladataihoz használja fel.

GÁL Motorcsónak Szerviz Kft.

Szervizünkben csónakmotorok szervizelését, és meghibásodás esetén javítását vállaljuk – rövid határidővel, megbízható minőségben és korrekt feltételek mellett.

Típusaink

HONDA, MERCURY,| JOHNSON, OMC, CORBA, MERCURUISER, MARINER , EVINRUDE, VOLVO, PENTA MERCURY, JOHNSON, OMC, CORBA, MERCURUISER, MARINER, EVINRUDE, VOLVO, PENTA, SUZUKI

© Copyright 1995 GÁL Motorcsónak Szerviz Kft. - All Rights Reserved