A CSÓNAKMOTOROKRÓL

Gál csónakmotor Szerviz - csónakmotorokról

Ha egy kis eligazítást szeretnénk kapni a csónakmotorokról, akkor hová is fordulhatnánk nagyobb bizalommal, mint Gál Nándorhoz a szerviz tulajdonosához. A csónakmotorok két nagy csoportját a beépített (bel) motorok és a külmotorok (Külső) alkotják. A tulajdonos dolga itt csak az, hogy használja vízi járművét, és a szükséges időpontokban elvigye a szakszervizbe. A karbantartás és szervízelés csak professzionális körülmények között oldható meg. - Mikor lép be a karbantartásba, a szakszerviz? Karbantartás megfelelő körülmények között csak előírt engedélyek gyári felszerelések és képesítéssel rendelkező műhelyben oldható meg. Gyári előírások szerint és felszereltségű műhelyben javítunk.
A világ nagy csónakmotor gyártói szinte mind jelen vannak Magyarországon is. Csak néhányat említve;Yamaha, Honda, Mercury, Mariner, Jonson, Evinrude erőforrások kaphatók, szervizelésük és alkatrész utánpótlásuk is megoldott.
Természetesen rendelkezünk a gyári garanciális, garancián túli javítással. A legtöbb típusnál szintén rendelkezünk a gyári előírás garanciális engedélyekkel. Tovább képzésünket évről évre megújítjuk így a munkatársaink a legújabb technológiával, hozzáértéssel javítják az újabb csónakmotorokat.
Az új tipúsú befecskendező motoroknál diagnosztikai berendezésekkel rendelkezünk.

CSÓNAKMOTOROK MŰSZAKI ADATAILetöltés, megtekintés >>

GÁL Motorcsónak Szerviz Kft.

Szervizünkben csónakmotorok szervizelését, és meghibásodás esetén javítását vállaljuk – rövid határidővel, megbízható minőségben és korrekt feltételek mellett.

Típusaink

HONDA, MERCURY,| JOHNSON, OMC, CORBA, MERCURUISER, MARINER , EVINRUDE, VOLVO, PENTA MERCURY, JOHNSON, OMC, CORBA, MERCURUISER, MARINER, EVINRUDE, VOLVO, PENTA, SUZUKI

© Copyright 1995 GÁL Motorcsónak Szerviz Kft. - All Rights Reserved